Bli medlem

Är du intresserad av de hemliga tjänsternas historia? Då är Föreningen Sveriges Öga & Öra något för dig. Vi arrangerar föredrag och andra aktiviteter. Som medlem går du in gratis på våra aktiviteter och får också vårt medlemsbrev, med många intressanta historiska inlägg.

Som medlem får du också tillgång till en kod som ger dig tillträde till en särskild medlemssektion här på webbplatsen, där intressanta dokument och annan information är tillgänglig för dig.

Här kan du läsa föreningens stadgar.

Medlemsavgiften om 300 kronor betalas in på bankgironummer 398-1289 eller swischas på 123 299 19 25. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan.

Även den som inte är medlem är välkommen på våra aktiviteter, men får då betala ett självkostnadspris (ca:100 kr).

Föreningens verksamhet är inriktad mot perioden 1900-1991, men vi har gjort utvikningar ända tillbaka till 900-talet. Vi sätter en definitiv gräns vid 1991 då kalla kriget formellt tog slut.

Medlemsregistret

Styrelsen för Föreningen Sveriges Öga och Öra ansvarar för att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PuL). Vi värnar om din personliga integritet och lämnar inte dina personuppgifter vidare till tredje part. Har du några frågor om medlemsregistret, kontakta medlemsansvarig Gunnar Löfvenberg på medlemmar@ogaora.se.

Ansökan om medlemskap

Välkommen till Föreningen Sveriges Öga och Öra. När du fyllt i din ansökan och betalat avgiften får du en gåvobok, en medlemsnål samt ett välkomstmeddelande med personligt lösenord till medlemssidorna.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Top